Annonser som ger pengar till Laxfond Vänern Postgiro 12562-5

lördag 23 oktober 2010

Trenden är bruten


Med huvudvärk, solen i ögonen och hemlängtan så lyckades markus vinna idag. Kul för han. Men jag tror det bara var en engångs företeelse. Tror det var bensinen på hans fingrar som var vinnande. Vi hade iaf tur med vädret.

Ledning


Markus tar sin åttonde. Jag har bara haft 3 hugg....

Gös


En till till markus.

Första


Putsar till siffrorna lite

4-0


Markus leder stort nu.

Första


Markus leder med ett noll nu han tog en 45cm direkt

Bistert


6 minus idag. Känns som man ska ut och ismeta med den här tempen. Men v-jigg på amungen med markus står på programmet, får se hur det går.

fredag 22 oktober 2010

Vinnarfisken

Grattis Benny Hellström!
som vann omröstningen om årets fisk, han får nu åka till Seychellerna i Februari en vecka och fiska Tonfisk och Marlin mm tillsammans med Martin Falklind, inge avundsjuk alls..........
Grattis även till tredjeplatsen Daniel Ström i Team Perax som drog en Regnbåge på över 9 kilo i Siljan, finns en del bra fiskevatten i Dalarna kan man konstatera.

söndag 17 oktober 2010

Älgjakt


Tur att man hade Elliot med på passet idag så man fick skjuta. En kviga höll på att springa in i passet men vände 5 meter ifrån oss. Svårt att skjuta så nära..... Men det gick iaf bra. Färdigjagat för i år, så nu kan man fiska i höst istället.

lördag 16 oktober 2010

VB: Inte stor men kul ändå

Fick en bild från John som är och gästspelar i Magos båt vid Brommö i helgen.Dom klarade namnet igår fredag med den här öringen, annars så verkar det nappa hyffsat men bara småfiskar hittils. Själv så sitter jag och räknar älg i skogen, lika fint väder här hemma också....

söndag 10 oktober 2010

Stoorgösen!!

Såg att man kan rösta på fiskejournalen på "årets fisk".
En gös som tagits under riktat fiske på mitt hemmavatten och som var så nära svenskt rekord,
förtjänar att vinna. När det desutom visade sig att den endast hade 30 gram!! ihoptorkad rom i sig, mao hade gösen slutat att vara produktiv. Undar vad den skulle ha vägt med romsäckarna fulla.....

söndag 3 oktober 2010

Slutfiskat


Kul när nävden visar upp sin bästa sida ibland och låter sig överlistas. En 100 grams westins jätte med 50 gram bly framdragen över 8 meters djup var melodin för dagen. Kan nog dröja ett par veckor tills nästa pass nu.

Bonus


En tvåkilos gös biter över samma wobbler, kul.

Huggperiod


4,8 samma wobbler och samma ställe.

Femte


5,5 kilo papegoj westin igen.

Höstgädda


Ett svettigt första varv på sjön, tappade en fin gädda först och hann precis lägga ut wobblern igen så får jag ett dubbelhugg med en på 8,7 och en på 4,0 kilo. Lite kaos blir det när man är själv.