Annonser som ger pengar till Laxfond Vänern Postgiro 12562-5

söndag 29 mars 2009

7kg


Vildlax tagen på anchovy skalle grön 80 gr bly.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inga bilder på vildfisk va det va ?? Många som fått skit för det på sistone,tänk på det nästa gång.

Andreas sa...

Jaha det tog inte längre tid än så förrän första komentaren blev skriven.....
jag förstod att den skulle komma, modigt att skriva under anonymt namn hmmm.
jag tycker att hela debatten som varit kring kort på vildfisk är överdriven, det tar inte längre tid än 10 sek max att ta ett kort.Jag har aldrig misslyckats med en återutsättning utan alla fiskar har simmat iväg direkt ned på djupet.
eftersom ungefär en tredjedel av alla fångade laxar är vilda så hoppas jag att du använder hullinglös krok och absolut inte använder håven på vildfisk.

Anonym sa...

Haha jag när jag såg denna bild första gången tänkte jag just: Undra när första ANONYMA gnällspiken kommenterar detta och se på fan- Den ANONYME fegskiten kommenterade! Högoddsare!! Stå på dig Andreas!
Varför kan inte var oh en sköta sig själv och skita i andra? Eller iallafall stå för de han/hon skriver och inte gömma sig som en ynkrygg bakom en anonym fasad. Jag för min del sätter omgående tillbaka vildlax utan att ta kort-jag har inte ens en egen blogg, för JAG anser det vara bästa alternativet för MIG. MEN jag respekterar till fullo de som vill ta ett kort på sin drömfisk. Denna hetsjakt har gått till överdrift. Bara för att några "höjdare" beslutat sig för än de ena än de andra så betyder de inte att ALLA måste följa med. Den som vill publicera en ritad bild istället för en äkta måste väl få roa sig med det liksom desom vill ta en snabb bild måste få göra det. Om man nu pratar om att sätta tillbaka fisk så oskadd/snabbt som möjligt kan man fråga sig.precis som du sa, Andreas, ANVÄNDER NI HULLINGLÖSA KROKAR SJÄLV? KANSKE BÄTTRE MED EN KROK ISTÄLLET FÖR 2? Ja som ni ANONYMA fegisar kanske fattar vill jag med de orden säga- Har ni verkligen helt rent mjöl i påsen själv vad beträffar hantering av vildfisk? Gör ni ALDRIG fel? Nä just det... Skillnaden i detta fall kanske är att NI sparar 5 sekunder på att inte ta ett kort gentemot Andreas som valt att ta ett snabbt kort,annars skulle jag tro att hanteringen är densamma.
Till sist vill jag säga Grattis till en jävligt fin fisk (och ett fint kort) Andreas!
Till er anonyma fegisar- Ransaka er själv först innan ni hackar på andra. tänk på att "imorron" kanske "höjdarna" kommer på att det ska tex vara hullinglöst, eller något annat förslag- då är det plötsligt NI som är bovarna...

Mvh Bengt-Ove Nilzen

Andreas sa...

Tack för din åsikt Bengt-Ove
:-)